16 Kasım 2015 Pazartesi

2016 Arabesk Damar Albümler Şarkılar Dinle




Damar Şarkılar ve Arabesk Müzikler Listesi

1990 ve 1996'lı yıllarda en popüler olan müzik türü Arabesk (damar & fantezi) günümüzde hala çoğunlukla dinlenmektedir. Bu yüzden sizler için eski yeni ne varsa en hit olan Damar şarkıları bir araya getirdik ve böyle bir liste hazırladık.

Listede bir  birinden ünlü sanatçıların söylemiş olduğu fantezi tarzı ve arabesk müzikler yer almakta. Sizde yeni eklediğimiz yorum bölümünden bizlere görüşlerinizi bildirebilir ve bildiğiniz popüler şarkıları bizlerle paylaşarak sizden sonra gelecek olan ziyaretçilerimizi bilgilendirebilir siniz.

Arabesk müzik genellikle hüzün çatışma ve aşk sorunları odaklanma eğilimindedir. Arabesk'in çok küçük bir yüzdesi sadece enstrümandır. Bunun büyük bir çoğunluğu genelde şarkıdan oluşur. Bu müzik tarzına başlarda erkek sanatçılar hakimdi. Ancak daha sonradan kadın şarkıcılarda çıkış yaparak kendini bu konuda ispatladılar. Öte yandan ünlü sanatçı Orhan Gencebay ne kadar bu türe katılmasa da Arabesk'in kurucusu olarak bilinir.

google bot ; 2016 damar, damar şarkılar, damar türküler, 2016 damar şarkılar, 2016 damar dinle, 2016 en çok dinlenen damar şarkılar, 2016 şarkıları, 2016 müzikleri, 2016 en yeni türküler, türkü dinle
2016 Arabesk Damar Şarkılar Dinle

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder